Nav activeren

Het Begin!

Soms komen er dingen op je pad omdat het zo had moeten zijn. Zo verscheen 1,5 maand geleden een bericht op mijn facebookpagina dat het sieraden bedrijf Dooor Jewelry op zoek was naar een nieuwe eigenaar. In eerste instantie negeerde ik het bericht, maar toen het voor de tweede keer op mijn tijdlijn verscheen, kon ik het niet meer loslaten.

In mijn hoofd was ik gelijk bezig met wat ik zou doen als het bedrijf van mij zou zijn. Ik kreeg ideeën voor nieuwe ontwerpen en zag voor me hoe ik het huidige concept eigen zou kunnen maken. Maar de belangrijkste ontdekking was dat ik merkte dat deze gedachtegangen mij een nieuw impuls gaven en dat ik voor het eerst sinds lange tijd weer iets had waar ik energie van kreeg.

Na veel wikken en wegen besloot ik om te reageren. Ik ben al lang zoekende naar wat ik wil en voor het eerst had ik het idee dat dit het wel eens zou kunnen zijn. Ik heb altijd de gedachte gehad om een eigen bedrijf te starten, maar die stap vond ik altijd te groot en te onzeker. Maar de optie om al iets bestaands over te nemen en niet bij nul te hoeven beginnen was het laatste zetje wat ik nodig had. Na een aantal gesprekken en een paar slapeloze nachten was de kogel door de kerk. Ik neem de basiscollectie over van Dooor Jewelry, maar start toch fris onder een eigen naam.

En zo is Jubel Jewels geboren en gaat per 1 januari 2017 mijn webwinkel online. Hier kun je straks terecht voor schitterende Swarovski sieraden, het creëren van je eigen tekst op een armband of ketting en er zal een kinderlijn komen zodat je mini-me net zo stralend door het leven gaat als jij zelf.

kvk

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen kun je Jubel Jewels alvast volgen op instagram. Like daarnaast de facebookpagina van Dooor Jewelry. Deze pagina zal per 1 januari worden omgezet in Jubel Jewels en zo kun je alvast even spieken bij de huidige pracht en praal.